Dansk

Minddrake Webbureau i Odense — Vi laver hjemmeside løsninger og webdesign for sjov!

Case: DUAL IMPACT

DUAL IMPACT er et internationalt konsulentfirma, der med en holistisk tilgang rådgiver virksomheder inden for både “hårde” og “bløde” discipliner. De har fokus på, at det er økonomi og personaleledelse, der tilsammen skaber en succesfuld virksomhed.

DUAL IMPACT’s hjemmeside er lavet som et såkaldt responsive design. Det byder, at løsningen kan håndtere flere skærmstørrelser, uden at lave flere versioner af hjemmesiden. Således kan hjemmesiden ses optimalt på forskellige enheder, såsom iPhone, Android og iPad.

Hjemmesiden er udviklet i WordPress og designet af leoglyhne.dk.

Nicolai Tillisch – CEO for DUAL IMPACT – har reflekteret over forløbet med os:

“Vores gamle site var en meget billig løsning. Det afspejlede ikke vores brand. Det var tungt og fremstod ikke enkelt og elegant. Vi brugte nøje udvalgte fonte, som kom til at se rigtig skidt ud. Jeg kontaktede derfor flere webdesignerne i Europa og Asien for at lave det hele om.

Minddrake var det helt rigtig valg. I modsætning til de fleste andre puttede Karsten os ikke ind i prædefinerede rammer, men byggede det hele med en individuelt tilpasset struktur. Jeg bruger jævnligt vores site og glæder mig hver gang over det gode resultat. Jeg er også imponeret over, hvor flot det fungerer på forskellige computere og telefoner.

Karsten og teamet arbejdede hurtigt og effektivt. Samarbejdet med grafikeren, som har lavet logoet og brandmanualen, var virkelig godt. Det er trygt og meget tilfredsstillende at være kunde hos Minddrake.”

» Få et uforpligtende tilbud — Kontakt os i dag

FAKTA

Kunde:
DUAL IMPACT

Produkt:
Website, Mobil, Tablet

År:
2013

» http://dual-impact.com