Dansk

Minddrake Webbureau i Odense — Vi laver hjemmeside løsninger og webdesign for sjov!

Hjemmeside løsninger på højt niveau

Hvis du vil kommunikere på nettet kan det være fornuftigt at være til stede på flere forskellige platforme ud over din egen hjemmeside. Det kan være på Facebook, i en blog eller måske skal du have en app til en smart phone eller en webshop, så du kan sælge dine produkter direkte.

Hvis du ikke allerede er det, så kan Minddrake hjælpe dig med at blive skarp på, hvor du skal være tilstede for at nå din målgruppe. Og vi kan rådgive dig om, hvordan du bruger de forskellige digitale kommunikationskanaler, sociale medier, apps osv. Når du er sikker på din strategi, laver vi løsningerne til dig, så du er helt køreklar.

Vi tilbyder:

Hjemmeside løsninger – Vi leverer alle vores hjemmeside løsninger i et CMS-system (Content Management System), der gør det nemt for dig at opdatere dine sider med tekst og billeder. Vores hjemmeside løsninger kan desuden udvides med mobilvisning, der automatisk tilpasser indholdet til mobilens eller en tablets mindre skærme og navigationsprincipper.

Apps og mobile platforme – Apps er en måde at gøre sit indhold let tilgængeligt for brugeren. Det kan også være attraktivt i forbindelse med markedsføring eller salg. Vi udvikler alle typer af apps til både iPhone og Android.

Webshops – Minddrake leverer både små og store webshops. Webshoppen kan enten stå alene eller være integreret i en ny eller eksisterende hjemmeside. Vi går ikke på kompromis med designet, men leverer webshops, der skiller sig ud og giver den bedste oplevelse for køberne.

Video – Ønsker du at supplere din hjemmeside med videooptagelser, kan vi også tilbyde det. Vi laver både korte og længere film, der egner sig til at blive vist på nettet.

Facebook Apps – Skal man køre en målrettet indsats på Facebook, kan det være nyttigt med en app, der leverer en bestemt funktionalitet. Vi leverer både særskilte og integrerede apps til eksisterende facebooksider eller til enkeltstående kampagner.

» Få et uforpligtende tilbud — Kontakt os i dag