Dansk

Minddrake Webbureau i Odense — Vi laver hjemmeside løsninger og webdesign for sjov!

Webdesign er ikke blot en flot farve

Din hjemmeside er dit udstillingsvindue. Hjemmesiden viser, hvem du er, og har indflydelse på, hvordan dine kunder oplever dig og din virksomhed. Webdesignet på din hjemmeside kan have afgørende betydning for, om kunderne får tillid til dig og dine produkter.

Hos Minddrake sætter vi os grundigt ind i din branche og din målgruppe, når vi skal lave et webdesign. Vi lægger vægt på det, der gør dig unik, og har fokus på det, der adskiller dig fra dine konkurrenter. Du får således et kommunikativt webdesign, der taler til din målgruppe.

Vi designer kreativt på den lækre og brugervenlige måde, der gør det nemt at navigere på din side. Og så overholder vi naturligvis de internationale standarder for webdesign, der gør, at din hjemmeside ser godt ud, uanset om dine kunder besøger din hjemmeside fra en mobil, pc eller Mac-computer.

Webdesign-løsninger

Vi tilbyder forskellige webdesign-løsninger og skæddersyr gerne et tilbud til dig.

Nyt eller redesign – Vi tilbyder både nyt webdesign eller redesign af eksisterende hjemmesider.

Webdesign efter dit hoved – Lav selv en tegning eller send os et billede eller en collage, der illustrerer dine ønsker. Så omsætter vi det til et færdigt, designet produkt.

Visuel identitet – Har du et nyt firma eller trænger dit gamle logo til en overhaling, så lad os skabe din nye visuelle identitet. Vi leverer alt fra logo til designmanual, så du får et flot, professionelt og ensartet udtryk, både på skærmen og i trykte materialer.

Tekst og billeder – Vi leverer både tekster og billeder til din hjemmeside – alt efter aftale.

» Få et uforpligtende tilbud — Kontakt os i dag